Osnovna zadaća BinSys sustava je da pomaže, olakšava i unapređuje svakodnevne aktivnosti korisnika.

U ostvarenju tog cilja BinSys tim spreman je pružiti podršku u svim fazama projekta.

 

Inicijalna analiza 

Tijekom priprema za implementaciju naših rješenja važno je detaljno analizirati radne procese koji će biti ugrađeni u sustav.

Vrijeme uloženo u inicijalnu analizu i usuglašavanje ciljeva i zadataka koje je potrebno ugraditi u sustav može značajno skratiti kasnije razdoblje implementacije rješenja i doprinosi konačnom zadovoljstvu korisnika.

Podrška pri implementaciji

Korisnici mogu ugovoriti više stupnjeva podrške pri implementaciji BinSys rješenja.

Osim tehničke strane implementacije u mogućnosti smo ponuditi i stručnu pomoć u analizi, organiziranju i optimizaciji radnih procesa koji će biti obuhvaćeni sustavom.

 

"On site" edukacija korisnika

Po želji, naši korisnici mogu ugovoriti edukaciju koja se izvodi na njihovoj lokaciji, na opremi koja će se i inače u radu koristiti, na test i/ili produkcijskoj računalnoj okolini a sa stvarnim podacima i stvarnim dokumentima.

Iskusni instruktori, koji su i sami korisnici BinSys sustava, biti će od pomoći prilikom implementacije ali i kasnije tijekom uvođenja u rad, u situacijama u kojima zatrebate pomoć ili savjet o najboljem načinu rješavanja nekog problema

 

24/7 korisnička podrška

Zapnete li negdje u radu ili naiđete na neki (naizgled nerješivi) problem možete nam se obratiti u svako doba i nastojati ćemo pomoći čim prije savjetom, daljinskim povezivanjem ili kako je već moguće.

 

Upute

Preko 3000 stranica redovito ažuriranih uputa za korištenje sustava i pojedinih modula stalno su na raspolaganju korisniku.

 

Redovite nadogradnje

Složeni sustavi kao što je BinSys ERP prirodno zahtijevaju redovite nadogradnje i prilagodbe. BinSys sustav automatski se ažurira, a sve izmjene i dopune modula mogu se pratiti i kroz RSS-feed (poveznica na koji je dostupna na izborniku sustava)

Backup (sigurnosne kopije podataka)

I u slučajevima kad je BinSys sustav instaliran na lokaciji korisnika moguće je ugovoriti uslugu automatske izrade sigurnosnih kopija podataka na naše servere.